ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βασικά χαρακτηριστικά για την επιτυχία μιας εταιρίας είναι η επιλογή προμηθευτών και συνεργατών αφού έχει άμεση σχέση η επιτυχίας του ενός με την επιτυχία των άλλων. Κοινές δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα προϊόντα , αντιλαμβανόμενοι πάντα τις ανάγκες και τις τάσεις του εμπορίου έχουμε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες και στρατηγικές συνεργασίες.

Οι Σχέσεις Που Έχουμε Εδραιώσει:

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Έ χοντας χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά με την οργάνωση, τις υποδομές και τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με άλλους προμηθευτές στην Ελλάδα η συνεργασία με την spirit trade αποτελεί αξιόπιστη επιλογή συνεργασίας για τους επιχειρηματίες του κλάδου μας.

Η spirit trade αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη για τον επιχειρηματία προσφέροντας την ευκαιρία για μια υγιή επιχειρηματική δράση, με κερδοφορία και γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο.

Έχοντας Ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα, προσιτά στο ευρύ κοινό αναζητούμε νέους συνεργάτες που θα συμβάλλουν στο να φέρουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στον καταναλωτή.

Κάθε συνεργάτης μας είναι μοναδικός. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και διαθέτοντας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είμαστε στην διάθεσή σας να καλύψουμε τις ανάγκες και του δικού σας καταστήματος.

Σημαντική επένδυση για την εταιρία μας είναι η ανάπτυξη ενός πανελλήνιου δικτύου συνεργατών με στόχο την άμεση άλλα και την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται .

Κλείνοντας σας επιβεβαιώνουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας μας το οφείλουμε στους ανθρώπους μας , αφού ο ανθρώπινος παράγοντας η άμεση εξυπηρέτηση και το φιλικό χαμόγελο δεν υποκαθίστανται με τίποτα. Έχουμε πάντα σαν πρωταρχικό και σημαντικό παράγοντα έναν : τον ανθρώπινο.

Θετικός Κύκλος Ανάπτυξης

Η ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή με γνώμονα πάντα την σχέση ποιότητας- τιμής θα φέρει την μεγαλύτερη ανταπόδοση για τους συνεργαζόμενους εμπόρους . Ουσιαστικό μέλημά μας είναι να μπούμε όλοι σε ένα επαναλαμβανόμενο κύκλο ανάπτυξης που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους προμηθευτές εμπόρους πελάτες

Γίνε συνεργάτης μας γιατί :

Η spirit trade ενημερώνει άμεσα τους συνεργάτες της για νέα προϊόντα που δίνουν πνοή στην αγορά και μπορείτε να τα προσθέτετε πρώτοι στους πελάτες σας.

Η spirit trade παρέχει προνομιακές εκπτώσεις, τιμές χονδρικής μοναδικά ασυναγώνιστες.

Η συνεργασία με τη spirit trade επιφέρει κέρδος.

Σεβόμαστε το δίκτυο και τους πελάτες μας.

Σου αξίζει να έχεις το καλύτερο στο κατάστημα σου.

Η εμπιστοσύνη και η συνεργασία είναι βασικές πλευρές της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

  Είμαι έμποροςΕίμαι καταναλωτής

  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

  Πεύκων 11,  Βοτανικός
  Αθήνα – T.K. 11855

  210 3464264

  210 3473722

  6972852570

  6981257722

  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

   Είμαι έμποροςΕίμαι καταναλωτής

   ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

   Πεύκων 11,  Βοτανικός
   Αθήνα – T.K. 11855

   210 3464264

   210 3473722

   6972852570

   6981257722