Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΡΙΤ ΤΡΕΙΝT

Η ιστορία της ΣΠΙΡΙΤ ΤΡΕΙΝΤ  ξεκινά  από ένα  χωριό της Κέρκυρας. Το 1960 ο Χρήστος Κοντοστάνος ξεκινά επιχειρηματικά  στο χώρο της εμπορίας ποτών ανοίγοντας εταιρία αποθήκευσης και διανομής αλκοολούχων ποτών, που εξυπηρετεί ολόκληρο το νησί.

Η επιχειρηματική δράση στα πρότυπα της εποχής συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Μετακομίζει στην Αθήνα όπου συνεχίζει τη δραστηριότητα του χονδρικού εμπορίου ποτών με έδρα το κέντρο  της Αθήνας.

Ο Γιώργος Κοντοστάνος και ο Μάρκος Κοντοστάνος αποφασίζουν να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση στο εμπόριο και τα ποτά, στην αρχή σαν ξεχωριστοί επαγγελματίες και το 2011 να ενώνουν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την εταιρία SPIRITTRADE.

Η  επιχείρηση  μεγαλώνει. Οι εποχές αλλάζουν και οι καιροί ζητούν διαφορετική οργάνωση  και δεν περιορίζονται πλέον στον ελληνικό χώρο. Εισαγωγές προϊόντων από την Ευρώπη δίνουν μια άλλη δυναμική στην εταιρία που σαν ΕΠΕ καθιερώνεται στο χώρο.

Ο Γιώργος Κοντοστάνος διευθυντής στην SPIRITTRADE  ΕΠΕ και ο Μάρκος Κοντοστανος διευθυντής πωλήσεων είναι η ψυχή της εταιρίας . Με μεγάλη εμπειρία πλέον, αφού εκπαιδεύτηκαν στο χώρο του εμπορίου, διευθύνουν με καινοτόμες ιδέες και  νέες συνεργασίες επεκτείνοντας τη διάθεση ποτών και αναψυκτικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι λέξεις SPIRITTRADE μεταφράζονται σαν εμπορικές συναλλαγές με πνεύμα καθώς  και  συναλλαγές με ψυχή, με διάθεση και φρόνημα.

Από τότε, μέχρι και σήμερα η εταιρία επιδεικνύει μια επιτυχημένη πορεία που συνεχώς αναπτύσσεται.

Η γκάμα των προϊόντων μεγαλώνει, η εταιρία επενδύει στην  τεχνολογία, στεγάζεται σε αποθηκευτικούς χώρους 1.000 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας, ο στόλος των αυτοκινήτων φορτηγών γίνεται πιο σύγχρονος καλύπτοντας το ευρύ φάσμα των απαιτήσεων , το προσωπικό εξειδικεύεται, με καθοδηγητικό στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας, της διάθεσης και διανομής αναψυκτικών και ποτών.

Η Εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια διαγράφει σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης και  εξέλιξης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη της εταιρίας μας λειτουργώντας σε περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε στη συνεργασία με τους πελάτες μας. Ενδιαφερόμαστε  για τη δουλειά τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να εξασφαλίσουμε τη σωστή συνεργασία όσο ανταγωνιστικό και αν είναι το περιβάλλον. Με κεφάλαιο τη γνώση, επενδύουμε και παρακινούμε τους ανθρώπους μας να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται συνεχώς επαγγελματικά. Λειτουργούμε πάντα με εντιμότητα. Καθοδηγούμαστε και αποφασίζουμε βάση του τι είναι ηθικό, ειλικρινές και σωστό για το μέλλον της εταιρίας και των πελατών μας.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η συνεχή βελτίωση παροχής υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να αυξάνονται σταδιακά οι ρυθμοί ανάπτυξης η αποδοτικότητα η φήμη και η δύναμη μας.

Στόχος μας είναι η κατάκτηση  μεριδίου στην αγορά με την σωστή δημιουργία δικτύου πωλήσεων και διανομής.

Στόχος μας είναι να αναζητούμε και να προσφέρουμε καινούρια προιόντα στους πελάτες μας και κατ’ επέκταση στους καταναλωτές εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής, ώστε να επιτρέπει στον τελικό αποδέκτη να απολαμβάνει την ποιότητα χωρίς να σκέπτεται την τιμή.

Στόχος μας η αποδοχή των προϊόντων από την αγορά και η καταξίωση  της εταιρίας ώστε να ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα.

Δεν ξεχνάμε οτι οι πελάτες μας είναι άνθρωποι. Θέλουν να συναναστρέφονται και να δημιουργούν επαγγελματικές σχέσεις που τους εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια.